• Rug/nek klachten
  • RSI klachten
  • Zwangerschap
  • Baby’s en kinderen
Vragen? Bel ons! (0512) 360 222(0512) 360 222
 
 
 
Naar veel gestelde vragen

Uw Chiropractor in Drachten

Bij Chiropractie Drachten bieden wij de juiste behandeling voor een grote verscheidenheid aan gezondheidsklachten. Waar vaak andere methoden niet een afdoend resultaat boeken, zou de chiropractor best wel eens de oplossing kunnen bieden!

De oplossing voor uw gezondheidsklachten

U bent bij Chiropractor Jason Pahl op het juiste adres voor rugklachten, nekklachten en andere klachten met een oorsprong in de wervelkolom, het zenuwstelsel en de spieren en gewrichten. Op de pagina klachten vindt u een overzicht van de meest voorkomende klachten.

Vergoeding van Chiropractie

Chiropractie wordt door vrijwel alle verzekeringen voor het grootste gedeelte vergoed, hiervoor is wel een aanvullende verzekering nodig. Een verwijzing voor het maken van een afspraak is niet nodig. Lees hierover meer op de pagina 'Vergoeding en Verwijzing'.

Multidisciplinair centrum

Wij werken in onze praktijk in Drachten met meerdere disciplines onder één dak, waaronder: een oefentherapeut, een logopedist, een fysiotherapeut, een psycholoog en een homeopaat. In het geval dat wij de oplossing niet kunnen bieden, of als er aanvullende therapie nodig is, dan kunnen wij u binnen onze praktijk direct doorverwijzen naar de aangewezen specialist.

Wilt u ook graag van uw klachten af en wilt u weer soepel kunnen bewegen? Neem dan vandaag nog contact op met Chiropractie Drachten om een afspraak in te plannen.